woensdag, december 20, 2006

De poort naar de oneindigheid / Artikel de Spiegel


DE SPIEGEL

We zijn Wereldburgers, bewoners van Moeder Aarde, de Wereld is van/voor ons allemaal, we hebben allemaal de zelfde rechten en plichten.
Goed en Liefdevol zijn voor ons zelf en allen om ons heen, vol respect, ook voor Moeder Aarde die ons alles schenkt wat we nodig hebben, respectvol voor de hele Kosmos en alle energieën waar we gebruik van mogen maken, dankbaar dat we geschapen zijn met alle mogelijkheden.
Ons leven en alles om ons heen wat we maar willen is een Godsgeschenk, alsjeblieft, ik zou “ieder-één” die bewust-wording zo graag in willen prenten maar dat kan en mag ik niet doen, een ieder heeft z’n eigen pad te gaan op z’n “eigen wijze” en in z’n eigen tempo, ik probeer dus mijn steentje op deze manier bij te dragen, het “Leven” ons gegeven is iets “Heiligs” = “Helend”, daar moeten we te allen tijde respectvol en Liefdevol mee om gaan.
Kijk eens in de spiegel naar je ZELF, wat zie je? Alleen de buitenkant?…..een lichaam, of dit uiterlijk je nu wel of niet bevalt, jij bent niet je lichaam,…..kijk eens héél goed naar je ZELF, kijk eens heel diep in je ogen,…..kijk maar naar alle pijn, verdriet,eenzaamheid, frustratie, woede…..KIJK er naar, wees niet bang !…..wat zie je, wat voel je ?…..Is dit wat je wilt?…..moet je huilen, huil…..dat ruimt op, moet je lachen,…..lach, wil je schreeuwen,….. schreeuw, pak een kussen en sla er even lekker op los, hèhhè, dat lucht op hè.
KIJK nu nog eens in die spiegel, ga héél diep in je ZELF en ZIE het WONDER, JIJ, JIJ bent een groot WONDER !!!
Je hebt een prachtig lichaam waar je van alles mee kunt, dat is al een Wonder…..ook kun je denken en voelen, het is een Wonder !,je hebt een Ziel en ook dat is een groot Wonder.
Wordt je bewust van dit GROOTSE WONDER…..JIJ
Jij hebt Liefde nodig, heel veel Liefde…..en weet je wat?…..alleen JIJ kunt je zelf deze Liefde schenken !
Als jij waarlijk van je zelf houdt, dan straal je dat uit, je bènt Liefde…..anderen voelen dit en koesteren zich in die warmte en in die Liefde. Dàn zul je wéten; er is er maar één, we zijn allemaal hetzelfde, we hebben allemaal LIEFDE nodig ! JIJ BÈNT LIEFDE !
Wij met z’n allen ZIJN LIEFDE door GOD , ALLAH of hoe je hem ook benoemt, ER IS MAAR ÉÉN GOD, NAAR ZIJN EVENBEELD geschapen, we zijn allen één, HIJ gaf ons “al-lès” , alle Liefde, alle mogelijkheden om te doen, te bereiken, wat we maar willen ! Wees dankbaar voor “ÁL-LÈS” wat in je leven mocht gebeuren, voor “ ieder-één” die kwam en ging of nog is in je leven, of je het al of niet leuk vindt, onverschillig welke huidskleur of welk ras, dit “AL-LÈS” heeft je gevormd tot wie je nú bent, zeg dank en stuur Liefde !
GELOOF IN JE ZELF, DAN GELOOF JE IN GOD ! Je hebt / bent dat vonkje van Hem wat hij ons heeft geschonken !!! Daardoor zijn we allemaal ÉÉN ! Door Hem naar Zíjn Evenbeeld geschapen.
Je hoeft…..”all-één maar te ZIJN …..ga naar binnen en vóel…..WÉÉT….. er is maar één ding het belangrijkst; LIEFDE, Liefde voor je ZELF en ALLES wat is
JIJ BÈNT “AL-LÈS”
Gá er voor, “ont-wikkel” je zelf, wordt je ZELF bewust, bewust van al je mogelijkheden, benut ze, déél ze, zo maak je de andere(n) ( delen van je ZELF) door in de “Spiegel” te kijken, klaar voor hun bewust-wording
VIER EN GENIET HET GROTE WONDER DAT WE LEVEN NOEMEN DOOR TE “LEVEN IN LIEFDE “
kijk in de “Spiegel “ naar….. die andere JIJ…..


In LIEFDE, Suzan Hafma - de Bliek

Geen opmerkingen: